Behandelingen

Hier vind je alle mogelijkheden terug die je bij Bellemi kan laten uitvoeren. 

Heerlijk ontspannen met een gelaatsverzorging of zelf aan de slag in een workshop? Jij kiest! 

Make-upapplicaties, make-up workshops, zowel privé als in groep. Of ontspannen tijdens en dermaplaning gelaatsverzorging. Ook de handen en voeten worden verzorgd door middel van gellak of gelnagels.

5 minuten make-up look

We focussen ons op een egale, stralende huid en dat in slechts 5 minuten!

Hoe kan je 's ochtends in zo min mogelijk stappen jouw huid laten stralen, dat ga je ontdekken in deze make-up workshop.

Deze workshop gaat door op zaterdag 26 november in Bar Hejmee.

Let op! Dit is niet de Quick Looks workshop in samenwerking met Hairinvestment, hiervoor komen snel weer nieuwe data online.

Koop hier jouw ticket

Better brows

Wenkbrauwen kunnen jouw look afwerken. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet het makkelijkste onderdeel van de make-up. Met een aantal makkelijke tips en tricks wordt het voor jou kinderspel!

We werken deze look af met een zachte faded eyeliner om dadelijk een geheel te bekomen.

Koop hier jouw ticket

Glam getter

De feestdagen komen stillaan dichterbij, de ideale periode om jouw make-up net iets sterker aan te zetten. In deze workshop focussen we ons op de ogen en werken we af met een zachte, nude lipstick.

Met een intense smokey eye kan je jouw ogen extra in de kijker zetten, maar deze techniek kan je ook heel makkelijk omzetten in een zachte, dagelijkse ooglook.

Koop hier jouw ticket

Boss Babe

Een zachte make-up afwerken met een glamoureuze lipstick. Laat je look spreken door deze net op een andere manier af te werken dan je gewoon bent!

Met deze technieken ga je eindeloze make-up looks creëren.

Een workshop vol tips en tricks afgstemd op jouw gelaat, zodat je deze look alle dagen kan nacreëeren.

Koop hier jouw ticket